ПІДТРИМАЙ ВОЇНІВ ЗСУ

Сьогодні, як ніколи, важливо підтримувати нашу армію в усіх напрямках: фінансово, матеріально, духовно та морально. Сумська обласна універсальна наукова бібліотека долучилась до підтримки наших захисників, організувавши акцію «Підтримай воїнів ЗСУ». Протягом червня працівники відділу документів із економічних і технічних наук проводили майстер-класи з виготовлення патріотичних браслетів зі стрічок, оберегів з ляльок-мотанок, у вигляді янголів-охоронців. На заходи приходили дітки з батьками, дідусями та бабусями, молодь з друзями. Користувачі бібліотеки активно долучились до акції та приносили дитячі малюнки, листівки, обереги. Волонтерка Авраменко Аня зробила багато різних листівок з найкращими і теплими побажаннями нашим захисникам. Користувачка бібліотеки Приходько Ганна передала військовим виготовлені власноруч ляльки-мотанки, всередині яких зашиті молитви. Ми розуміємо, яку цінність для наших військових мають всі ці речі, адже вони дуже щиро та трепетно відносяться до цих оберегів, носять їх у нагрудних кишенях, на бронежилеті, касці чи на руці. Сила українців у їх підтримці, і наші військові відчувають її.

У свої роботи кожен з учасників вкладав думки про мир, про нашу перемогу, про вдячність українським військовим та захист України.

Усі зібрані творчі роботи передані волонтерській організації «Наш Форпост-Суми». Щиро дякуємо волонтерам Тетяні Голуб та Олександру Бортнику.












Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика