День молодіжних та дитячих громадських організацій

Молодь, за якою майбутнє!

В останню неділю червня в Україні відзначається День молодіжних та дитячих громадських організацій. Свято було засновано з метою сприяння розвитку дитячого та молодіжного громадського руху.

Молодь – майбутнє кожної нації і майбутнє України. Молодь завжди була першою, де було найважче, де сильні руки і ентузіазм були необхідними. Молодіжні організації грають дуже важливу роль у демократичних змінах, які відбувалися в країні останні десятиліття. Молоді люди з різних демократичних молодіжних організацій брали активну участь в Революції Гідності, в подіях на Майдані, займаються волонтерством та зараз боронять нашу країну від російських загарбників. Найсильніша молодіжна організація – Студентське братство. Воно об'єднує активних і вмотивованих студентів з усіх частин України. Інша потужна молодіжна організація – «Пласт», яка створена у Львові в 1911 році і об'єднує хлопчиків і дівчаток з чотирнадцяти років. Метою Пласту є сприяти всебічному вихованню патріотизму і самовихованню української молоді на християнських засадах.

Спілка Української Молоді також виступає активним учасником молодіжного руху в рамках Українського Національного Комітету молодіжних організацій. Є деякі інші організації, чиї цілі мають відновити українську культуру і традиції, щоб захистити природу і щоб підтримати вільну і суверенну Україну.

Доведено, що українська молодь є активним учасником захисту і розбудови майбутнього вільної і процвітаючої України!

 



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика