Весь світ у долонях дитини



Сім’я і дитина - споконвічні цінності, притаманні українському народу.

Діти – головна радість і надія для батьків, майбутнє не тільки своєї держави, а й всього світу. Задля цього майбутнього і запроваджено Міжнародний день захисту дітей, який відзначається 1 червня і нагадує суспільству про право кожної дитини на захист від усіх форм фізичного та психологічного насильства, право на відпочинок і дозвілля, на розвиток і навчання.

Проте сьогодні перед Україною постали нові виклики: у зв'язку з ескалацією насильства та бойових дій на території нашої держави, українські діти позбавлені права на саме життя, на свій дім, сім’ю, країну. Сьогодні для України єдина гарантія щастя дітей - це забезпечення міцного миру на всіх теренах держави.

А ще існує художня література, яка має неймовірний потенціал зціляти душу. Книга служить для дитини містком до нових світів, насичених пригодами і чудесами, розвиває уяву і фантазію, покращує пам’ять, увагу і мислення. І в цьому допомагають цікаві видання для різного віку.

Читайте самі і читайте дітям!

Бажаємо миру і злагоди кожній родині, кожній дитині, всій Україні! Сили і мудрості батькам, наснаги педагогам, дорослим, серця яких сповнені любові до дітей.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика