Презентація книги в бібліотеці

29 вересня 2022 року в стінах Сумської обласної універсальної наукової бібліотеки пройшла презентація п’ятої книги сумської письменниці - філолога за фахом, доцента, кандидата педагогічних наук Анни Чернишової

«Я приду завтра».

Це оповідь про непрості людські взаємини, парадоксальні ситуації, що трапляються в житті з будь-ким. Сюжет книги повертає читача в юнацькі роки, де були і неймовірні пригоди, і кумедні ситуації... Авторка цікаво і змістовно ознайомила присутніх зі своєю новою книгою.

Слова вітання на адресу письменниці звучали від рідних, друзів, відвідувачів сумської літературної студії «Літера», шанувальників її літературної творчості, користувачів бібліотеки.

Приємним сюрпризом для гостей стало музичне привітання від викладачки Сумського фахового коледжу мистецтв і культури імені Д.С. Бортнянського Ольги Лінник.

Завідувачка відділу абонементу подякувала Анні Федорівні за щиру презентацію, подарунок до бібліотечного фонду з автографом, за постійну участь впродовж десяти років у засіданнях інтелектуального клубу «Лідер» (Що? Де? Коли?), а всім присутнім – за теплу, дружню атмосферу, яка зробила цей творчий вечір незабутнім!

В кінці вечора слухачі мали змогу ознайомитися не тільки з творами авторки, а й з її світлинами, що були представлені у 2012 році на персональній виставці «Сни про дитинство» у відділі мистецтв, а також з власноручними виробами.
                                       














Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика