Майстер-клас з малювання кавою

Сьогодні бібліотечна спільнота святкує Всеукраїнський день бібліотек. Це свято не тільки бібліотечних працівників, а і користувачів, адже без них бібліотека була б лише книгосховищем. Сучасна бібліотека – це не тільки потужний інформаційний центр, а й відкритий простір для спілкування з громадою. У бібліотеках все рідше можна почути тишу, адже тут проходять різні заходи, творчі зустрічі, майстер-класи, виставки робіт тощо.

З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек напередодні Міжнародного дня кави у Відділ документів із економічних і технічних наук Сумської ОУНБ відбувся майстер-клас з малювання кавою. З технікою малювання відвідувачів заходу познайомили викладачки Сумського будівельного коледжу Ольга Шевченко та Анна Вареник.

Арт-терапія сьогодні надзвичайно важлива, адже це метод психотерапії, який завдяки творчості допомагає пережити внутрішні конфлікти, тривогу, страхи. На майстер-клас завітали користувачі бібліотеки різного віку, але жоден з них ніколи не малював кавою раніше. Кожен з присутніх отримав велике задоволення від процесу та релаксної атмосфери, що панувала у цій творчій майстерні.











Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика