Творча зустріч з письменником Владиславом Івченком

24 вересня 2022 року у бібліотеці відбулося чергове засідання Сумського осередку Всеукраїнської творчої спілки «Конгрес літераторів України», на яке запросили майстра пера Владислава Івченка.

Владислав Івченко – визнаний письменник сучасної України, лауреат кількох премій, в тому числі конкурсу «Коронація слова-2009» та «Новела по-українськи», а в 2013 році – літературний стипендіат Благодійного фонду Ріната Ахметова «Розвиток України». Його роман «2014» став переможцем премії «Літакцент року-2015» у номінації «Проза».

Твори майстра слова вражають своєю гостросюжетністю та оригінальним підходом до старих як світ ідей. Владислав, маючи вищу економічну освіту, почав писати у 1998 році і не планує зупинятися на тому, що має. Книги Івченка варто прочитати, щоб переконатись – українська сучасна література може бути не менш цікавою за зарубіжні твори всесвітньо відомих письменників.

У літературному здобутку письменник має твори абсолютно різних жанрів: від історичних романів до кіносценаріїв вестернів. Багаторазово подавався на «Коронацію слова» і отримав чимало відзнак своєї творчості.

Владислав Івченко розповів як розпочинав свій творчий шлях, що надихнуло на написання творів. Відповів на численні питання присутніх, у т.ч. коли очікувати нові книжки, над чим нині працює.



 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика