ЛОКАЦІЇ ВИДАНЬ ОТРИМАНИХ ЗА ПРОЄКТАМИ GOETHE-INSTITUT В УКРАЇНІ ТА ВІКНО В АМЕРИКУ

#Книжковий_Форум_Сумщини_2024
Goethe-Institut Ukraine


В рамках Книжкового Форуму Сумщини у Відділ документів іноземними мовами м. Суми облаштовані дві локації видань «Нова сучасна література від проєкту Goethe-Institut Ukraine та «Книги, отримані за проєктами Вікно в Америку».

На першій локації представлена добірка сучасних книг німецькою та українською мовами, отриманих в межах проєкту «Мова. Культура. Німеччина» Goethe-Institut Ukraine.
Це класичні твори, навчальна та дитяча література, посібники, словники, книги з краєзнавства Німеччини.

Серед книг, отриманих за проєктами Coethe-Institut демонструється колекція проєкту «Валізка з книжками», до якої увійшли художні твори українських та зарубіжних авторів, а ще книги, що сприяють психологічному та емоційному відновленню маленьких читачів.

Родзинкою локації є зібрання дитячих книжок німецькою мовою з доповненою реальністю, що поєднують традиційне читання з новітніми технологіями.

Локація «Книги, отримані за проєктами Вікно в Америку» експонує літературу, надану в межах проєкту «Вікно в Америку», що знайомить українських читачів з культурою, історією та сучасними тенденціями США.

На локаціїї представлені сучасні бестселери американських авторів – від художньої літератури до нон-фікшн, класичні твори американської літератури, які формували літературну традицію США, книги про американську історію, культуру, політику та суспільство. Англомовні посібники для вивчення мови, що надають чудову нагоду покращити знанння англійської через читання.

Запрошуємо познайомитися з новинками німецької та американської літератури, а також зануритися у світ сучасних технологій і культур!
 
Чекаємо на вас у залі 203.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Пам’яті письменника Юрія Царика

Творча зустріч

Літні розваги в бібліотеці