БІБЛІОТЕКА – БЕЗМЕЖНИЙ СВІТ ІНФОРМАЦІЇ

#Книжковий_Форум_Сумщини_2024
Goethe-Institut Ukraine

В рамках Книжкового форуму Сумщини студенти I курсу ІФСК СумДУ завітали до нашої книгозбірні на День першокурсника. Мандруючи залами дізналися про історичне минуле бібліотеки, її сучасні інформаційні та соціокультурні можливості, адже бібліотека – це місце сили та простір для інтелектуального розвитку молоді. Майбутні журналісти відвідали книжкові локації: краєзнавчої літератури, присвяченої історії м. Суми, подарованих авторами книг (з дарчим написом), рідкісних та цінних видань, книг з доповненою реальністю для дитячого читання іноземною мовою з фондів Сумської ОУНБ.
 
У Відділ документів іноземними мовами м. Суми дізналися про цікаві програми для студентів безкоштовної освіти у США, познайомилися з новітніми технологіями – книгами з технологією TING, можливостями 3-D програм інтерактивного столу та бібліотечними роботами, які навчають англійської мови.
 
У Відділ зберігання фондів Сумської ОУНБ особливо цікавим і змістовним стало знайомство з рідкісними, раритетними скарбами бібліотеки, вік яких сягає близько 200 років.
 
Для студентів проведено мультимедійний урок «Формула пошуку, або як працювати з цифровим архівом періодики LIBRARIA», де навчали знаходити потрібну інформацію про періодичні видання за допомогою онлайн-сервісів.

Першокурсникам презентували нові книги сучасних українських авторів.






 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Пам’яті письменника Юрія Царика

Творча зустріч

Літні розваги в бібліотеці