СТАРШЕ ПОКОЛІННЯ – ЦЕ РОДІВ МІЦЬ І КОРІННЯ

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН.

Сьогоднішній день чудова можливість сказати теплі слова вдячності батькам, дідусям, бабусям, ветеранам війни, праці, пенсіонерам за вклад в розвиток Незалежної України, за багаторічну сумлінну працю, доброту та мудрість. Піклування про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції та навчили долати труднощі.
До Міжнародного дня людей похилого віку в Сумській обласній універсальній науковій бібліотеці підготовлено розгорнуту книжкову виставку «Старше покоління – це родів наших міць і коріння».
До уваги користувачів пропонується література з правового та соціального захисту людей похилого віку, щодо збереження здоров’я та профілактики захворювань, а також книги та періодичні видання з різних сфер діяльності, яким присвячують свій час літні люди: рукоділля, садівництво, кулінарія, фізичні вправи тощо.
З розгорнутою книжковою виставкою можна ознайомитись у залі №207.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Пам’яті письменника Юрія Царика

Творча зустріч

Літні розваги в бібліотеці