Віртуально – до бібліотеки

У відділу краєзнавчої літератури та бібліографії Сумської обласної універсальної наукової бібілотеки відбулося бінарне заняття з дисципліни «Вступ до правових досліджень» для студентів-правників першого курсу Сумського філіалу Харківського національного університету внутрішніх справ. Чи можливо це в умовах війни, особливо, коли студентська молодь розпорошена віддаленими містами й навіть країнами? Звісно, якщо зважати на можливості інтернет-павутини!

Професорка кафедри гуманітарних дисциплін СФХНУВС, кандидатка історичних наук Надія ДЕМИДЕНКО та завідувачка відділу Тетяна ГОЛУБ в онлайн-форматі розповіли студентам, яким має бути алгоритм пошуку літератури з правової тематики для написання майбутніх наукових студентських робіт - курсових, дипломних, що міститимуть краєзнавчу складову. Майбутніх правників з ознайомили з фондами й напрацюваннями відділу краєзнавчої літератури та бібліографії, традиційними й новітніми формами роботи, зокрема друкованими виданнями краєзнавчого змісту, розміщеними на бібліотечному сайті, просвітницькими медіа-проектами, що якраз на стадії впровадження…

Ментори онлайн-заняття побажали студентам в нинішніх непростих для навчання умовах не опускати рук, штудіювати науку, займатися самоосвітою, набуваючи ґрунтовні знання, щоб врешті-решт стати висококласними правниками, працювати на розквіт України. А рідній країні побажали – ПЕРЕМОГИ!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика