ЕКСКУРСІЯ ДО БІБЛІОТЕКИ «ЦІКАВИЙ ВСЕСВІТ КНИГ»



13 липня 2024 року працівники Сумської ОУНБ провели пізнавально-ознайомчу екскурсію для учасниць Книжкового клубу для лікарів та їх друзів м. Суми «КнигОлІки» та користувачів бібліотеки.

Приводом для відвідування книгозбірні стала прочитана та обговорена на останній зустрічі учасників клубу книга Юрія Винничука «Танго смерті».

Тому екскурсія розпочалася з відділу зберігання фондів. Завідувачка відділу Людмила Білан розповіла про роботу відділу зберігання фонду , ознайомила з фондом рідкісних та цінних видань. Екскурсантів зацікавили старовинні антикварні книги з медичної тематики та книги шрифтом Брайля.

Присутні мали змогу помандрувати лабіринтами книгосховища, несподівано побачити книжкового привида та знайти смаколики на полицях з книгами, як і головний герой роману «Танго смерті».

Під час екскурсії бібліотекарі розповіли про цікаві історичні факти створення та розвитку книгозбірні. Пройшлися по затишних залах бібліотеки та ознайомилися з роботою структурних підрозділів бібліотеки. Зацікавив відділ медичної літератури, де проводяться презентації, тренінги, лекції та інші форми комунікації, про що розповіла завідувачка відділу Людмила Молгамова.

Вразили екскурсантів новітні технології, освітні програми, які пропонує відділ літератури з іноземних мов.

Завершилась екскурсія у відділі абонементу, де гості довідались багато цікавих моментів з роботи відділу, ознайомились з фондом, мали можливість відчути себе бібліотекарями та знайти на полицях твори своїх улюблених письменників.

Модератори заходу: бібліотекарі відділу абонемента Ольга Левенець та Альбіна Болдар






 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Пам’яті письменника Юрія Царика

Творча зустріч

Літні розваги в бібліотеці