БУХГАЛТЕР – ПРОФЕСІЯ КМІТЛИВИХ


З прийняттям Закону «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» вже 20 років у державі відзначається День бухгалтера.

Бухгалтер – одна з найстаріших, найважливіших і шанованих професій у світі. І як би не змінювався світ, - поки існуватимуть економічні відносини, - їх затребуваність тільки зростатиме.

Першими бухгалтерами були чоловіки. А в наші часи серед представників цієї професії саме жінки складають 80-90% .

Термін “бухгалтер” походить від німецьких слів “Buch” (книга) і “Halter” (тримач). Бухгалтер – це кваліфікований спеціаліст, який працює з фінансовими документами, веде податкову звітність, контролює виробничі витрати, займається нарахуванням зарплати і т.д.

Ця професія дуже затребувана і вимагає постійного саморозвитку і навчання: бухгалтерам потрібно постійно слідкувати за зміною законодавства і нововведеннями, треба володіти різними бухгалтерськими програмами, знати основи фінансів і аудиту.

Вітаємо бухгалтерів з професійним святом і бажаємо бути оптимістичними та креативними! Нехай ваша робота приносить справжнє задоволення! Бажаємо особистого щастя, успіхів та стабільності!

Запрошуємо бухгалтерів, підприємців, фермерів, виробничників, студентів до відділу економічних, технічних та аграрних наук (зала № 304) ознайомитися з новими виданнями та часописами, які допоможуть вам безпомилково орієнтуватись у сфері бухгалтерського обліку та підвищити кваліфікацію.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Пам’яті письменника Юрія Царика

Творча зустріч

Літні розваги в бібліотеці