ЯКІСТЬ ТОРГІВЕЛЬНИХ ПОСЛУГ – ЯКІСТЬ ЖИТТЯ


Щорічно з 1995 року в останню неділю липня працівники торгівлі України відзначають своє професійне свято. В сучасному світі торгівля – це важливий економічний фактор для будь-якої держави.

Шанування представників багаточисельної галузі - в Україні понад 150 тис. торгівельних підприємств - підкреслює важливу роль торгівлі у розвитку економіки та суспільства. Торгівля залишається критично важливою для нашої держави, особливо у воєнний час. Завдяки зусиллям працівників галузі більшість торгівельних підприємств і організацій продовжують працювати навіть в умовах обстрілів та окупації. Особливого значення в умовах воєнного стану набув розвиток онлайн - торгівлі, яка дозволяє забезпечувати населення товарами першої необхідності, незважаючи навіть на складну, а в нашому регіоні екстремальну безпекову ситуацію.

Державна підтримка та міжнародна допомога сприяють стабілізації ринку в Україні і забезпеченню безперебійного постачання продуктових і промислових товарів. Незважаючи на безпекові загрози і труднощі у веденні бізнесу в умовах воєнного стану, українські підприємці торгівельної галузі демонструють стійкість та винахідливість, адаптуючись до складних нових умов.

Вітаємо працівників сфери торгівлі із професійним святом! Бажаємо вам величезних успіхів, високих продажів та надійних партнерів! Нехай клієнти будуть щедрими та задоволеними, а торгівля приносить гарний прибуток та дарує чудовий настрій!

Пропонуємо користувачам бібліотеки завітати у відділ економічних, технічних та аграрних наук (зала № 304) та ознайомитись з переглядом літератури «Якість торгівельних послуг – якість життя». Із книжкових видань та часописів фахівці і студенти почерпнуть корисну інформацію щодо практичної діяльності і навчання, а пересічні українці знайдуть поради для повсякденного спілкування з працівниками ринків та супермаркетів.

.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Пам’яті письменника Юрія Царика

Творча зустріч

Літні розваги в бібліотеці