МЕДИЦИНА СУМЩИНИ: ІСТОРІЯ І СУЧАСНІСТЬ

Другий рік поспіль, згідно Указу Президента України, День медичного працівника в Україні відзначається 27 липня. Це свято є символом пошани та вдячності тим, хто присвятив своє життя захисту здоров’я та життя своїх співвітчизників.
 
Попри всі труднощі воєнного часу, завдяки героїчним зусиллям медиків проводяться складні операції, розробляються нові методи лікування та діагностики, впроваджуються інноваційні технології. Їхній професіоналізм та самовідданість рятують життя тисячам військових та цивільних людей. Медики Сумщини також завжди були і є на передньому плані боротьби за життя населення нашого краю.

У Відділ медичної літератури СОУНБ до Дня медика організовано перегляд літератури «Медицина Сумщини: історія і сучасність», на якому представлені видання з історії становлення, розвитку і вдосконалення медицини та лікувальної справи нашого краю. Доповнюють перегляд публікації відомих сумських вчених-медиків та лікарів, які присвятили своє життя служінню людям – Красовицького З.Й., Дерев’янка І.Х., Петренка В.Ю., Сніцаря А.О., Сміяна І.С. та інших.

Запрошуємо на ознайомлення з літературою, представленою на перегляді.
 
Чекаємо на вас у Відділ медичної літератури СОУНБ (зала №108).

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Пам’яті письменника Юрія Царика

Творча зустріч

Літні розваги в бібліотеці