БІБЛІОКЕШИНГ «ТАЄМНИЦЯ З БАГАТЬМА НЕВІДОМИМИ»



Сьогодні до нашої книгозбірні на своє перше побачення з бібліотекою завітали дітлахи приватного табору «Гармонія» і були приємно вражені. Познайомилися з історією та архітектурним дизайном найбільшої книгозбірні області, унікальним книжковим фондом. Мандруючи відділами бібліотеки діти поринули в чарівний та різноманітний світ книг.
 
У відділі документів іноземними мовами діти були в захваті від новітніх технологій: чудових книг, які вміють розмовляти, бібліотечних роботів, 3D-ручок та неймовірних можливостей 3-D програм інтерактивного столу.

Працівники Соціокультурний відділ для молоді Сумської ОУНБ провели для школярів бібліокешинг «Таємниця з багатьма невідомими». Познайомилися з літературними новинками, виконували різні завдання, дізнавалися таємниці казкових героїв. Проявили всі свої здібності, ерудицію та логіку. Відповіли на більшість запитань, пізнали багато цікавого, отримали нові знання та неймовірні враження. Відкрили для себе чарівний світ книги та стали читачами нашої бібліотеки! Зрозуміли, що відпочинок у бібліотеці – це завжди корисно, цікаво, весело та пізнавально!



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Пам’яті письменника Юрія Царика

Творча зустріч

Літні розваги в бібліотеці