ПРЕЗЕНТАЦІЯ ДИТЯЧИХ КНИГ ЛЕОНІДА МЕЛЬНИКА






28 червня 2024 року у Сумській обласній універсальній науковій бібліотеці відбулась творча зустріч-презентація з відомим сумчанином, вченим, доктором економічних наук, професором кафедри економіки СумДУ Леонідом Мельником.
 
Леонід Григорович автор понад 600 друкованих робіт, в тому числі 70 книг (монографій, підручників, науково-популярних видань), а також він є автором серії книжок для дітей молодшого і середнього віку – «Сучасні казки», «Міркувалки», «Розумник», «Веселі уроки» та «Вчений дітям: просто про складне».
 
Сьогодні на загал автор презентував дві нові книжки для дітей: «Українські колискові» та «Міркувалки. Казки».

Валентина Кальченко, в.о. директора Сумської обласної універсальної наукової бібліотеки, звернулася зі словами подяки до Леоніда Мельника за подаровані бібліотекам Сумської ОТГ 556 примірників презентованих книжок. Це стало можливим завдяки Благодійному фонду «Технологія».

Серед присутніх у залі були друзі, колеги-науковці, користувачі та співробітники бібліотеки. Леонід Григорович розповідав про історію написання книжок, про співавторство зі своїми онуками, про творчі плани на майбутнє.

Всі бажаючі мали змогу отримати в подарунок книги з автографом автора та зробити фотосесію.




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Пам’яті письменника Юрія Царика

Творча зустріч

Літні розваги в бібліотеці