НЕСПОДІВАНЕ У ЗВИЧАЙНОМУ

ЛІТО. ТВОРЧІСТЬ. УЯВА. Сьогодні звертаємо вашу увагу на виставку дитячих малюнків «НЕСПОДІВАНЕ У ЗВИЧАЙНОМУ», яка відкрилась у відділі мистецтв і буде працювати до кінця серпня!

Упродовж року діти відвідували уроки малювання на базі відділу мистецтв. Ця підсумкова виставка показує, що час витрачено на навчання не даремно!

Чому діти малюють? Тому, що малювання – це захоплююча гра. Спочатку – чистий аркуш паперу, а після кількох рухів пензлем з фарбою відбуваються дивовижні події: раптом з’являється «хтось» або «щось» і починає «жити своїм життям».

Намалювати можна все, що заманеться, що згадається, що придумається!

І тоді уявне стає майже реальністю.

І щоб знову пережити це диво народження нового світу із ліній та фарб, юні художники знов і знов звертаються до малювання.

Діти-художники чуттєво сприймають реальність, малюють щиро й узагальнено, їх наївна неупередженість, щирість, самобутність, жвавість образів привертають увагу навіть професійних художників!

Тож, запрошуємо всіх поціновувачів образотворчості, викладачів, мам і татусів на яскраву виставку малюнків учнів Дитячої художньої школи (викладач ЛЕБЕДЕНКО С. М.).


 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Пам’яті письменника Юрія Царика

Творча зустріч

Літні розваги в бібліотеці