Книги читаємо – таємниці відкриваємо!

 

Щорічно наприкінці березня наша книгозбірня долучається до однієї з наймасштабніших книжкових подій року – Всеукраїнського тижня дитячого читання. Адже книга – вікно у дивовижний та цікавий світ. Світ, сповнений таємниць і пригод, світ, який поєднує минуле і сучасне, історію і культуру. Книга, яку прочитали в дитинстві залишається в пам'яті на все життя і впливає на подальший розвиток дитини, її світосприйняття. Любов до читання відкриває двері до пізнання нового та цікавого. Книга починає говорити з нами своєю особливою мовою, змушує переживати, співчувати.

Цьогорічне свято книги, на жаль, обпалене війною. Наші воїни мужньо боронять Україну, захищають її незалежність. Сьогодні ми всі об’єдналися навколо єдиної мети – Перемоги України. Виникає бажання пізнати історію нашої країни, дізнатися якомога більше про визначні місця, чим Україна особлива, які історичні події вплинули на наше сьогодення. У фондах нашої бібліотеки представлена найцікавіша література для дітей та молоді, яка допоможе глибоко зануритись в пізнання нашого історичного коріння.

В читальному залі для юнацтва розгорнуто книжкову виставку «Книги читаємо – таємниці відкриваємо», де представлені кращі зразки сучасної української дитячої літератури. Книги, які допомагають пізнавати світ, змінюють життя та надихають на нові звершення. Нехай вірним супутником завжди буде книга! Читайте і ставайте успішними! Якщо читає дитина – непереможна Україна!




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика