«Просто про складне»

 
В рамках проекту «Бібліотека_з_тобою» Сумської обласної універсальної наукової бібліотеки відбулося засідання психологічного клубу «Просто про складне» за участю студентів Сумського фахового коледжу економіки і торгівлі.

На зустрічі спілкувалися про вплив конфлікту на здоров’я людини, його негативні та позитивні сторони, правила поведінки в конфліктній ситуації. Молоді були надані корисні поради щодо уникнення прояву негативних емоцій.
Присутнім було запропоновано вправи «Доріжка знайомста», «Торбинка асоціацій». Ознайомилися і виконали техніки заземлення «Обійми метелика», «Безпечне місце». Зроблено психологічний розбір уривку твору українського письменника, етнографа, фольклориста, педагога Івана Нечуя-Левицького «Кайдашева сімʼя».
Проведено огляд літератури з фондів Сумської ОУНБ з метою популяризації цікавих, пізнавальних книг з психології, які допоможуть зрозуміти себе і світ навколо, досягти нових звершень в особистому і професійному розвитку.

Запрошуємо всіх бажаючих до нашого клубу, основною місією якого є психологічна підтримка і допомога у подоланні стресів, проявленні негативних емоцій воєнного часу, приємне спілкування, нові знайомства та особистісний розвиток.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика