«Харчування та імунна система: що варто знати»

 

Щорічно, починаючи з 2002 року, 1 березня відзначається Всесвітній день імунітету. І сьогодні в Сумській обласній універсальній науковій бібліотеці відбулася інформаційна година на платформі ZOOM «Харчування та імунна система: що варто знати».

У цьому заході прийняли участь лікар загальної практики сімейної медицини, керівник програми здорова нація ГО Академія альтернативних наук Вячеслав Коротких, студенти ІІ курсу обліково-фінансового відділення відокремленого структурного підрозділу «Сумський фаховий коледж Сумського національного аграрного університету», бібліотеки області, користувачі бібліотеки.

Бібліотекар Лариса Пермінова розповіла, що таке імунітет, як його зміцнити, пригадала приказки та прислів’я про імунітет.

Лікар Вячеслав Коротких розповів про здорове харчування, яке включає в себе багато аспектів. Є такі продукти, які шкодять організму, і цим руйнують імунітет, а є такі, що дуже корисні і без них людина не може існувати. Студенти приймали активну участь у заході, задавали питання та отримували відповіді.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика