Щирий подарунок – це побажання щастя




В рамках проєкту «Резиденція тиші» в Сумській обласній універсальній науковій бібліотеці було проведено майстер-клас «Щирий подарунок – це побажання щастя» з виготовлення сувенірів для жінок. Захід проведено для відвідувачів Сумської обласної організації Українського товариства глухих в рамках реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року.

Міжнародний жіночий день – найніжніше свято весни. А ще це чудовий привід зайвий раз надіслати привітання найріднішим жінкам, подарувати їм щось особливе і просто підняти настрій.

Що подарувати мамі, дівчині, дружині, сестрі, бабусі, подрузі, а також які вибрати оригінальні подарунки колегам? Це може бути коробка цукерок, букет квітів або коштовний дарунок.

Але ж так хочеться подарувати оригінальний презент, щось справді цікаве й незвичайне. Це може бути простий сувенір, виготовлений власними руками. В будь-якому випадку подарунок повинен нести світлі і добрі почуття.

До свята 8 Березня залишилось зовсім мало часу, а тому вже сьогодні потрібно подумати, що подарувати жінкам.

Цікаві ідеї щодо подарунків власноруч запропонували гостям бібліотекарі відділу обслуговування користувачів. Присутні з великим бажанням і натхненням своїми руками виготовляли паперові кошики та квіти, які подарують на свято своїм близьким та знайомим представницям прекрасної статі.





 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика