Від Сум до Китаю: сум’яни у Піднебесній!

24 жовтня відділ абонементу Сумської обласної універсальної наукової бібліотеки запросив студентів факультету електроніки та інформаційних технологій СДУ на інформаційну онлайн-зустріч у форматі «Жива книга» на платформі Zoom із Станіславом Феденко, інженером-програмістом консерну «Bocsh Rexroth» (м. Чанчжоу, Китай).

До зустрічі долучився Ресурсний центр вивчення французької мови при кафедрі теорії та практики романо-германських мов СДПУ ім. А.Макаренка, а також зацікавлені користувачі бібліотеки.

Станіслав Феденко розповів про свій переїзд, навчальний процес і облаштування в незвичайному середовищі зовсім незнайомої культури. Він поділився досвідом навчання у двох вузах відразу(у Китаї та Україні).

Студенти та присутні жваво приймали участь у спілкуванні. Задавали питання про умови вступу до китайських вищих учбових закладів, які потрібні документи, стипендії, подальшу роботу у Китаї та інші. Також цікавились китайськими культурними традиціями, містами, які відвідав Станіслав, його враженнями від побаченого…







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика