Смачна осінь

 Кожна пора року особлива своїми плодами – осінь обдаровує нас щедрими врожаями яблук, груш, шипшини, терену, різних овочів та грибів. Здається, важко здивувати когось звичними стравами з картоплі, капусти, гарбуза, моркви чи баклажанів, але насправді, додавши трохи фантазії і любові, звичний обід можна перетворити на маленьке свято.


Численні дослідження дієтологів підтверджують, що найкорисніші продукти – сезонні. А восени нам надається прекрасна можливість запастися усіма необхідними вітамінами і мікроелементами перед довгою зимою. В цю пору рекомендують вживати якомога більше овочів, фруктів і зелені. Багатий вітамінами раціон стане запорукою міцного імунітету і чудового самопочуття.

Золота осінь надихає багатьох господинь готувати цікаві страви, дивуючи своїх рідних кулінарними шедеврами, які не тільки смакують, а й дарують тепло і домашній затишок.

Працівниками відділу документів із економічних і технічних наук організована виставка-порада, на якій представлена підбірка книжкових та періодичних видань з рецептами смачних та яскравих осінніх страв, які ви зможете приготувати до вашого столу.

Запрошуємо ознайомитися з виданнями, представленими на виставці, після відкриття бібліотеки!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика