Вечір пам’яті поета Віталія Меланича




26 червня у актові залі Сумської обласної наукової бібліотеки пройшов вечір пам’яті «Все стається так, а не інакше» сумського поета, голови літературно-мистецького клубу «Грань» і керівника студії «Літера» Віталія Меланича.

З вуст його колег по перу лунали чудові поетичні рядки з третьої нової книги «Пороги», яка вийшла у 2021 році, та автор не встиг її презентувати.

Про творчий шлях поета розповіла поетеса Богдана Гусак. Також вона презентувала на загал нову пісню-посвяту Віталію Меланичу.

Відеофільм «Життя, як ріка» присвячений пам’яті товариша, не залишив нікого у залі без сліз скорботи.

Звучала не тільки поезія, а й пісні на слова автора.

Поет-гуморист, член НСПУ, Григорій Єлишевич влучно підмітив, що на вечорі-пам’яті зібралися справжні однодумці, друзі по цеху, тому серед присутніх немає байдужих до поетичних перлин автора, у яких відчуваються невичерпна доброта, уміння любити й віддавати, що є рідкісним даром у наш час.

По завершенню зустрічі учасники висловили думку, що світлі спогади про Віталія Прокоповича будуть сильнішими за смерть. Він назавжди залишиться у серцях друзів, як прекрасний сім’янин, вірний товариш, енергійний керівник, відвертий і відданий справі літератор.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика