Дивовижний світ дитячих книг

 



В рамках книжкового форуму відбулася неймовірно тепла і щира зустріч з дитячою письменницею, лауреаткою Всеукраїнського літературного конкурсу «Коронація слова – 2015», переможницею премії краща дитяча «Книга року ВВС – 2017» Анною Коршуновою та художницею, ілюстраторкою дитячих книг Світланою Качуровською.

Жваве спілкування, цікаві питання, невимушена розмова про літературу, читання, важливість саме української книги для дітей та підлітків. Письменниця поділилася секретами як народжується ідея твору, виникають в уяві казкові персонажі: кімнатна фея Фроська, Фея солодощів, Альтанетта тощо.

Майбутні журналісти, студенти 2-3 курсів МК СумДУ жваво цікавилися творчістю Анни Коршунової та висловлювали захоплення книгою «Маленькі історії казкового міста», її неймовірними ілюстраціями, які намалювала Світлана Качуровська. Це цікава книга про наше чудове місто Суми, дивовижні історії про будинки й пам’ятники, музеї і сквери, це відчуття живого казкового міста. Письменниця створює світ, де поряд з казковими героями існує сучасність, поряд з фантастикою впізнаєш сьогодення. Анна талановита і харизматична, цікава співрозмовниця, яка полонила всіх своїм вмінням розуміти дитячий світ.

Письменниця наголошує, що любить спілкуватися зі своїми читачами: «Зустрічатися з читачами це дуже приємно і потрібно, ти бачиш реальну картину – подобається книжка чи не подобається».



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика