Час іде, війна триває, напруга накопичується… про те як рухатися далі

 

Війна виснажує нас фізично та психологічно. Попри те, що наша психіка здатна адаптуватися під будь-які складнощі, кожен день бойових дій у рідній країні пережити доволі складно. У цей непростий час варто підтримувати себе, рідних та близьких. Це життєво необхідно для того, щоб зберегти здоров’я – фізичне та психологічне. Тому дуже важлива фахова психологічна допомога.

28 квітня 2023 року в актовій залі Сумської обласної універсальної наукової бібліотеки в рамках проекту #Резиденція тиші відбулося тренінгове заняття ««Про важливе під час війни і після» за участю практичного психолога, арт-терапевта, волонтерки, засновниці Ресурсного центру психологічної та фізичної допомоги #Інна Сагер. Модератор заходу: відділ абонементу. Учасники тренінгу за допомогою психологічних вправ вчилися звільнятися від стресу та напруги, працювати з негативними думками, психологічно відновлюватись, налагоджувати взаємини з близькими та ін. Впродовж заняття пані Інна відповідала на запитання присутніх.

Усі бажаючі могли ознайомитись з книжковою виставкою, де була представлена література з різних напрямків психологічної науки.



 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика