Країна дитинства – країна мрій!

 
Щороку 2 квітня, у день народження великого данського письменника і казкаря Ганса Крістіана Андерсена, у всьому світі святкують Міжнародний день дитячої книги. Це свято привертає увагу дітей та дорослих до надзвичайної важливості книги в житті юних читачів, у формуванні духовного та інтелектуального обличчя майбутніх поколінь. Адже саме книга відкриває малечі двері у великий та загадковий світ пізнання, знайомить з невідомими раніше подіями, розкриває таємниці Всесвіту – це мудрий, найвірніший друг, який супроводжує нас усе життя.

Сучасна дитяча книга – це неймовірний захопливий світ, де є безліч цікавих новинок. На вибір юного читача: традиційні книги з текстом і яскравими малюнками, або сучасні книги з доповненою реальністю. Скануйте QR-код і насолоджуйтесь неймовірними можливостями: аудіозапис тексту книги у виконанні акторів чи самого автора, пісні, відео, інтерактивні завдання тощо. Сьогодні дитяча література сміливо говорить з дітьми про складні й важливі теми, вона дає інформацію, розважає, повчає, виховує, збуджує уяву і мотивує до дій.

До свята в читальному залі для юнацтва розгорнуто перегляд «Країна дитинства – країна мрій!», де представлено неймовірно цікаві дитячі книги, які варто прочитати не лише дітям, а й дорослим.

Завітайте до нашої книгозбірні та обирайте улюблені книги: енциклопедію чи збірку казок, пригодницьку літературу чи фентезі. Світ змінюється на краще, коли ми читаємо!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика