Школа фінансової грамотності


Добробут і забезпеченість сучасної людини значною мірою визначається рівнем її фінансової культури. Вона допомагає в досягненні власних цілей, забезпечує почуття стабільності, дає змогу побудувати міцний фундамент, на якому можна планувати і реалізовувати своє життя.

В Україні особисті фінанси ще не стали обов’язковим предметом для вивчення у школі. Та це допоможе вам надолужити «Школа фінансової грамотності», що працює у Сумській ОУНБ. Вона буде корисною для будь-якої людини незалежно від віку, рівня освіти та сфери зайнятості.

У 2023 році бібліотека долучилась до просвітницького проєкту «Клуб фінансового розвитку» Лариси Іванкової – тренера з фінансового розвитку, фінансового консультанта, керівника «Спільноти ділових жінок», підприємця.

На черговому тренінгу розглянули питання станів фінансової небезпеки та безпеки, фінансової свободи, формування особистого фінансового резерву залежно від віку людини. Особливу увагу приділили благодійності.

Якщо Ви замислюєтесь над тим, як поліпшити фінансове становище, домогтися того, щоб витрати не перевищували доходів та почати заощаджувати зайві кошти, завітайте на наступний тренінг «Школи фінансової грамотності».






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика