ПРЕЗЕНТАЦІЯ ФІЛОСОФСЬКОГО РОМАНУ МАРИНИ РЕУХ «ТЕОРІЯ САМОТНОСТІ»


У Сумській обласній універсальній науковій бібліотеці відбулася літературно-дискусійна презентація нового філософського роману «Теорія самотності» членкині Національної спілки журналістів України, Всеукраїнської творчої спілки «Конгрес літераторів України», авторки дванадцяти творів різних за жанрами, формою, темами сумської письменниці Ольги Нестеренко (художні твори авторка пише під літературним псевдонімом Марина Реух).

Презентували роман в межах засідань літературного клубу «Дивослово».

До заходу долучилися поціновувачі творчості авторки, письменники літературно-музичної студії «Літера», бібліотекарі сумських ОТГ, користувачі та співробітники обласної книгозбірні.

На початку зустрічі авторка звернулася до присутніх із проханням не лякатися отого слова «самотність», а разом із героями роману спробувати визначитися з цим станом чи почуттям, з’ясувати чи правдиві слова Еріха Марії Ремарка «Людина самотня завжди і ніколи», які стали епіграфом роману.

Презентація перейшла у жваве обговорення, адже більшість людей сприймає самотність в сучасному світі як негативне явище. Та чи завжди це так?

Письменниця подарувала бібліотеці декілька примірників роману. Запрошуємо до читання у Абонемент Сумської Обласної Бібліотеки.








Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Пам’яті письменника Юрія Царика

Творча зустріч

Літні розваги в бібліотеці