ХАЙ РОДИТЬ ЩЕДРО Й РЯСНО В УКРАЇНІ

 

В День працівників сільського господарства ми вшановуємо мужніх, сильних, прекрасних людей, що самовіддано працюють на землі і забезпечують добробут українців, продовольчу незалежність України і продовольчу безпеку світу.

Свято набуло в нинішніх умовах особливого значення. Незважаючи на воєнний стан і заміновані під час окупації військами рф поля в прикордонному регіоні, аграрії продовжують працювати і обробляти землю. Знову стелиться зеленими рунами озимини наступний урожай, чекає сонця, вологи та професійного догляду.

Фахівці Сумської ОУНБ організували перегляд літератури «Хай родить щедро й рясно в Україні». До уваги відвідувачів представлені видання і статті із часописів про актуальні напрямки розвитку АПК України в сучасних умовах, пропозиції українських і зарубіжних виробників сучасної техніки, досвід використання енергоощадних технологій, біологічних препаратів у захисті рослин і просто про будні агровиробників.

Шановні працівники агропромислового комплексу! Вітаємо вас з професійним святом! Щиро вдячні вам за любов до землі, терпіння та витримку. Бажаємо впевнено тримати курс на успіх і процвітання, насолоджуватися щедрими врожаями полів і своїх ідей. Нехай кожен день буде мирним, сонячним і добрим.

Разом – до перемоги!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика