Там, де живе мудрість

 

Сучасна бібліотека – це пізнання чогось нового, незвіданого, де немає часу нудьгувати й завжди весело та цікаво для дітлахів. На канікулах до нашої книгозбірні знову залюбки завітали учні 5-х класів ЗОШ №12 ім. Берестовського.

Фахівці відділу документів іноземними мовами познайомили учнів з яскравими книжковими скарбами для дітей, книгами, які розповідають історії німецькою мовою, бібліотечними роботами та навчили грати в ігри на інтерактивному сенсорному Bigtab.
Працівники соціокультурного відділу по обслуговуванню молоді провели для школярів літературний квест «Там, де живе мудрість». Цікава гра за мотивами сучасних дитячих книг світової літератури, які вчать цінувати дружбу, добро та взаємодопомогу захопила гравців двох команд. П’ятикласники брали участь у веселих змаганнях, естафетах, розгадували ребуси та головоломки. Фортуна посміхнулась розумним, кмітливим та згуртованим – команді 5 б класу, які отримали в подарунок чудову книгу.
Дітвора відкрила для себе дивовижний і чарівний світ найбільшої бібліотеки міста, отримали нові знання та неймовірні враження.














Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика