Довідкові видання – твоє вікно у світ



15 грудня в рамках Національного тижня читання до Сумської обласної універсальної наукової бібліотеки вперше завітали учні 1-2-х класів ЗОШ № 17.

Український інститут книги ініціював проведення Тижня з 12 по 19 грудня. Його мета – попри виклики воєнного часу, привернути увагу до українських книжок, популяризувати читання як життєву практику серед українців.

Працівники відділу обслуговування користувачів познайомили малечу та батьків з бібліотекою, її відділами, сучасними послугами.

А потім була розмова про книги. Цього разу зупинились на довідкових виданнях. Дали загальні відомості про довідкову літературу та показали, як користуватися словниками, довідниками та енциклопедіями. Звернули увагу на довідково-інформаційний фонд відділу, що містить книги, які призначені для швидкого і якісного задоволення інформаційних потреб користувачів. Різні за тематикою і цільовим призначенням ці видання є обов’язковою частиною бібліотечного фонду.

Сподіваємось, що вже після першого відвідування бібліотеки не тільки діти, а і їх батьки стануть постійними користувачами нашого освітнього та культурного закладу .




                   

         

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика