МАНДРІВНИК ЗА ПОКЛИКОМ ДУШІ


В Сумській обласній універсальній науковій бібліотеці в рамках проєкту #Бібліотека_з_тобою/#Library_with_you відбулася зустріч членів Сумського клубу мандрівників (діє з 2003 р.)

Після 24 лютого 2022 р. члени клубу мали змогу мандрувати лише по Сумській області. Тільки Кудрявцеву Юрію Андрійовичу вдалося виїхати за межі країни. Його подорожам по 10 країнам Європи і була приурочена зустріч.

Юрій Андрійович – людина абсолютно унікальна. З початком війни він займався волонтерством. Коли наше місто було в облозі, він вивозив людей, доставляв потрібні ліки. А потім була мандрівка…

Мрія про подорож Європою у нього була давно, але здійснити її зміг лише восени. Виїхав з України 25 вересня, повернувся 4 грудня. Мандрівник побував у 10 країнах Європи: 4000 км він проїхав на велосипеді, іноді користувався потягом або йшов пішки.

«Від Європи багато залежить у нашій війні», – наголосив Юрій Андрійович. Тому він їздив з плакатом зі словами «Дякуємо, що допомагаєте Україні!», написаним різними мовами.

Присутні з захопленням слухали розповідь про подорож, переглядали цікаві світлини і відео мандрівника. Інформації та вражень було настільки багато, що не вистачило часу. Члени клубу вирішили наступне засідання присвятити цій же темі.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика