День Збройних Сил України


 Шостого грудня, в день ухвалення 1991 року Закону України «Про Збройні сили України», українці відзначають державне свято – День Збройних Сил України – свято справжньої мужності, героїзму і відваги. Ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегку, але достойну професію – захищати Україну.

Урочиста дата пов’язана із 6 грудня 1919 року. Це день став початком однієї зі славетних сторінок української армії – Першим зимовим походом Дієвої армії УНР.

В умовах повномасштабної російської агресії армія України стала справжньою гарантією державного суверенітету нашої держави. Український воїн - надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність далеко не порожній звук. Представники сучасної Української армії демонструють на полі бою винахідливість, військову хитрість та звитягу, що разом із силою, хоробрістю та вмотивованістю нового покоління воїнів дозволяє Україні перемагати підступного ворога.

До Дня Збройних сил України у відділі періодичних видань Сумської ОУНБ представлено виставку «Армія – запорука незалежної держави».

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика