Школа професійної майстерності

6 грудня працівники юнацьких структур Сумської обласної універсальної наукової бібліотеки долучились до онлайн-конференції «Молодий професіонал бібліотеки для юнацтва, молоді» в рамках ХІ Школи професійної майстерності, яку проводила Рівненська обласна бібліотека для молоді.
Насичена програма конференції була присвячена актуальним проблемам сьогодення: роботі бібліотек в умовах війни, функціонуванню молодіжних просторів, використанню віртуального простору для створення нових форм спілкування з молоддю, створенню краєзнавчого квесту у Telegram, методам залучення внутрішньо-переміщеної молоді до культурно-мистецьких заходів, волонтерству під час війни, новим формам співпраці з відвідувачами в бібліотеках, інклюзії. Досвід роботи представили спеціалісти обласних бібліотек для молоді та Луганської обласної універсальної наукової бібліотеки.
Цікаві пропозиції по роботі з молоддю прозвучали від гостей зустрічі – Марини Попатенко, заступниці Міністра Міністерства молоді і спорту України, Ганни Байкєніч, кандидатки педагогічних наук, завідувачки сектору методичної роботи Українського інституту національної пам’яті та Олени Подобєд-Франківської, голови наглядової ради Асоціації молодіжних центрів України, виконавчої директорки Національного українського молодіжного об’єднання.

Практичні рекомендації до планування роботи з молодими користувачами надала Тетяна Сопова, заступниця директора з науково-методичної роботи Державної бібліотеки України для юнацтва.

Подяка Молодіжній секції Української бібліотечної асоціації, Рівненській обласній бібліотеці для молоді, Державній бібліотеці України для юнацтва і особисто Тетяні за чітку організацію навчання ХI Школи професійної майстерності «Молодий професіонал бібліотеки для юнацтва, молоді», ретельний підбір спікерів і тем, можливість отримати нові знання та обмінятися досвідом



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика