День працівників видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження

Користувачі бібліотеки, перш за все, – шанувальники книжкових видань, які є справжнім скарбом знань людської цивілізації. Тому саме видавців в першу чергу можна величати сучасними чарівниками.

Згідно з Указом президента України «Про День працівників видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження» від 25 травня 1999 року № 563/99 відзначають День працівників видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження, щороку останньої суботи травня.
 
Професійне свято відзначають представники різних професій: видавці, письменники, автори і редактори, перекладачі книг, ілюстратори, друкарі, палітурники, верстальники, коректори, директори видавництв, менеджери видавничого процесу, розповсюджувачі друкованої продукції.
 
Спеціалісти цієї галузі працюють на поліграфічних підприємствах, у видавництвах, редакціях засобів масової інформації, друкарнях, прес-службах, Інтернет-ЗМІ, рекламних агентствах, книгарнях, книгозбірнях тощо.

Ми впевнені, що книголюби усієї України із задоволенням приєднаються до нашого привітання майстрів видавничої справи з їх професійним святом. Бажаємо міцного здоров'я, творчого натхнення, успіхів у реалізації всіх задумів і нових творчих звершень


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика