ДЕНЬ ЗНАНЬ З БІБЛІОТЕКОЮ

В межах масових заходів до Дня знань, з метою розширення кругозору користувачів, набуття ними навичок доступу до інформаційних ресурсів бібліотеки фахівці книгозбірні провели бесіди «Інформаційні ресурси бібліотеки для користувачів відділу» школярам, студентам і дорослим користувачам.
 
Учасники заходів мали змогу ознайомитися з пошуковими можливостями електронного каталогу бібліотеки http://ounb.sumy.ua/cgi-bin/irbis32r/cgiirbis_32.exe?C21COM=F&I21DBN=SONB&P21DBN=SONB&S21FMT=&S21ALL=&Z21ID= , методикою роботи з довідковими виданнями та навчальними посібниками з фондів бібліотеки, які вони зможуть використовувати як у навчанні, так і для підвищення свого загальноосвітнього, культурного рівня.

Користувачі відвідали сайт бібліотеки http://ounb.sumy.ua/ та ознайомилися із його наповненням: інформацією про масові заходи, що відбуваються в бібліотеці, про роботу клубів за інтересами, структуру бібліотеки та про новинки видань.

Також присутні переглянули сторінки бібліотеки в соціальних мережах Фейсбук https://www.facebook.com/ounb.sumy Телеграм https://t.me/sumyounb ТікТок https://www.tiktok.com/@in_library?_t=8ZqFHwflWvV&_r=1
Ютуб-канал - https://www.youtube.com/@Sumyounb

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Пам’яті письменника Юрія Царика

Творча зустріч

Літні розваги в бібліотеці