БІБЛІОТЕКА + ЗНАННЯ = УСПІХ

Сучасна бібліотека – це пізнання чогось нового, незвіданого, де немає часу нудьгувати й завжди весело та цікаво для дітлахів та дорослих. Сьогодні, в День знань, до нашої книгозбірні завітали учні Миропільського ліцею та відвідувачі ПКЗ «Центр дитячої та юнацької творчості» Миропільської сільської ради.
Школярі подорожували відділами книгозбірні, дізнались про історичне минуле бібліотеки, побачили цікаві видання книжкової колекції, яка налічує понад 500 000 примірників наукової, навчальної та художньої літератури. Завітали до книгосховища, де побачили раритетні видання та книги надруковані шрифтом Брайля.
Фахівці Соціокультурний відділ для молоді Сумської ОУНБ познайомили дітлахів з книжковими родзинками дитячої та підліткової літератури, багатьма можливостями для навчання та здобуття цифрових навичок в рамках хабу «Дія. Освіта»
Фахівці відділу документів іноземними мовами познайомили учнів з яскравими книжковими скарбами для дітей, книгами, які розповідають історії німецькою мовою, бібліотечними роботами та навчили грати в ігри на інтерактивному сенсорному Bigtab.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Пам’яті письменника Юрія Царика

Творча зустріч

Літні розваги в бібліотеці