СТВОРИ ДИВО ВЛАСНИМИ РУКАМИ


Фахівцями Сумської обласної універсальної наукової бібліотеки був організований майстер-клас «Створи диво власними руками» з виготовлення святкових листівок у техніці квілінгу для відвідувачів благодійної організації Карітас Суми.
Епістолярний стиль спілкування в наш час втратив свою актуальність, популярнішими нині стали вітання за допомогою електронних ресурсів. Але не дивлячись на це, паперові листівки до свят, та ще й зроблені власноруч, дуже цінуються і підкреслюють унікальність та вишуканість кожного виробу.
Бібліотекар Лариса Пермінова розповіла присутнім про історію виникнення квілінгу та особливості техніки створення виробів своїми руками і ознайомила з виданнями по рукоділлю, які знаходяться у відділі економічних, технічних і аграрних наук.
До проведення майстер-класу долучилися вчителі трудового навчання Сумського закладу загальної середньої освіти спеціальної школи Сумської міської ради Шамоня Віта Володимирівна і Шевченко Марина Олександрівна. Саме з їх допомогою користувачі бібліотеки виготовили оригінальні вітальні листівки.
В неповторній творчій атмосфері непомітно минула година спілкування. Красиві весняні листівки будуть нагадувати учасникам заходу про чудово проведений час у бібліотеці.



 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика