НАСТЯ МЕЛЬНИЧУК «А ТЕПЕР УСЕ ІНАКШЕ»


Вражаюча книга для підлітків і про підлітків з найболючішими моментами в їхньому житті від Видавництво «Теза». Підлітковий вік – найважчий у житті. Ти беззахисний перед багатьма обставинами, сповнений комплексами, страхами і залежністю від думки інших про тебе.
Настя Мельничук не вперше звертається до важливих для підлітків тем, але саме ця книга – напрочуд вражаюча історія про болючий шлях дорослішання. Художня оповідь із життя друзів, яка по суті є психологічним тренінгом. Як важливо не залишатися зі своїми проблемами на самоті, довірити друзям свій біль, або звільнившись від нього, або отримавши пораду та підтримку. І навіть зрада робить сильнішим, коли за спиною ті, хто на твоєму боці.
Книга не тільки для підлітків, які отримають неоціненний досвід не скоїти власних помилок, а й для дорослих, які навіть не здогадуються про проблеми дітей або вважають їх дріб’язковими. Пам’ятаймо, для підлітків немає неважливого в житті, вони потребують нашої підтримки. І книга Насті Мельничук – така підтримка, із органічно вплетеними в сюжет порадами та коментарями фахівців наприкінці.

Запрошуємо до читання книги, яка знаходиться у відділі Абонемент Юнацький


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика