Презентація проєкту «Історичні Студії»




Сьогодні відбулася презентація нового медійно-просвітницького проєкту Сумської обласної універсальної наукової бібліотеки під назвою «Історичні Студії». Це спільний проєкт Сумської ОУНБ та обласної організації Національної спілки краєзнавців України.

Захід пройшов у святковій, теплій атмосфері із зацікавленою аудиторією, охочою до спілкування з учасниками і організаторами проєкту.

Серед присутніх учасники даного проєкту - краєзнавці, науковці, громадські діячі-просвітники: Олег Корнієнко, Валерій Власенко, В’ячеслав Артюх, Сергій Дегтярьов.

Модератор заходу та автор проєкту – завідувачка відділу краєзнавчої літератури і бібліографії Тетяна Голуб розповіла, що «Історичні Студії» - це запис спілкування з гостем у форматі телестудії (ведуча й гість). Щодо контексту інтерв’ю – то це глибоке занурення у локальну історію, а через неї до історії українського народу, держави. Ведеться відеозапис, який після певного монтажу розміщується на You Tube каналі обласної книгозбірні тематичному плейлисті https://cutt.ly/XwqkuzEx

Презентований проєкт викликав непідробну зацікавленість у студентської молоді, освітян та у всіх присутніх своїм просвітнім, науковим та краєзнавчим потенціалом.Найголовніша людина для кожного


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика