"Театр - це життя"

В рамках заходів до Міжнародного дня театру 19 березня 2021 року у відділі документів з економічних і технічних наук відбулось відкриття виставки театральних масок учнів Сумського закладу загальної середньої освіти спеціальної школи Сумської міської ради. На виставці представлені різнопланові роботи в техніках малювання, різьблення по дереву, декоративний розпис тощо. Організатори виставки – вчителі спеціальної школи Ірина Глобенко та Андрій Левікрозповіли про представлені роботи та венеціанські маски, що були привезені з Італії та подаровані школі для театру пантоміми.

Вихованець закладу Денис Крившич є активним учасником театру «Art-Барвінок». Свої зіграні ролі втілив у творчій роботі «Маска комедійна», яку представив на виставці робіт та розповів історію її створення.

Вчителі спеціальної школи подякували працівникам бібліотеки за багаторічну співпрацю і щорічну фінансову благодійну підтримку до Дня святого Миколая, завдяки чому школа придбала костюми, шафи для їх зберігання, прилад для різьблення та інше.









 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика