ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!



Цікавою та насиченою була подорож до нашої книгозбірні учнів 7-г класу ССШ № 9. Школярі поринули в неймовірний книжковий світ, познайомилися з історією бібліотеки, її можливостями та сучасними технологіями. Відкрили для себе рідкісні та цінні видання у відділі зберігання фондів, сучасних бібліотечних роботів та книги, що розмовляють у відділі документів іноземними мовами.

У соціокультурному відділі по обслуговуванню молоді з сектором періодики для школярів підготували та провели патріотичний квест «Все буде Україна!». Подорожуючи різними тематичними локаціями, гравці згадали багатовікову історію та традиції рідної країни, її неперевершену пісню, милозвучну мову, культуру. Виконали різні завдання, розгадали кросворди, із пазлів склали карту України та проявили себе справжніми художниками, намалювавши картину в стилі петриківського розпису.


Одна зі сторінок квесту була присвячена історії рідного краю. Адже сьогодні, 10 січня, виповнюється 85 років з дня створення Сумської області. Діти дізналися про багату і славну історію Сумщини, про видатних земляків, героїв сьогодення, які виборюють нашу Перемогу.

Юні мандрівники отримали нові знання та неймовірні враження, стали читачами та справжніми друзями бібліотеки.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика