СУМСЬКА ОУНБ – ПЛАТФОРМА КУЛЬТУРНОЇ ІНТЕГРАЦІЇ ВНУТРІШНЬОПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ У МІСЦЕВУ ГРОМАДУ

25 січня фахівці бібліотеки тепло та гостинно зустріли невеличку групу переселенців з Харківщини, провели їм екскурсію бібліотекою, під час якої гості дізналися про історію і сьогодення найбільшої книгозбірні області, про її структурні відділи.

Гості довідалися про бібліографічне інформування, ознайомилися з книжковим фондом, інформаційними можливостями відділу медичної літератури та переглядом «Відновлення здоровʼя разом: допомога та підтримка в реабілітології та реабілітації». Вони зацікавлено переглянули книги з основ психологічної реабілітації. У відділі документів іноземними мовами були вражені книгами, які розповідають історії німецькою мовою та іграми на інтерактивному сенсорному столі і робототехнікою.

Гарним завершенням заходу було запрошення наших нових користувачів до актової зали, де відбувалася зустріч з блогеркою, Софією Безверхою, відомою під ніком @krapka.krapka (див. детальніше
http://surl.li/pulkl

Прекрасний вечір завершився теплим спілкуванням, фотосесією, щирими побажаннями.

Запрошуємо гостей міста та внутрішньопереміщених осіб до нашої книгозбірні. Для вас – всі ресурси бібліотеки, цікаві заходи та дружнє спілкування.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика