ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

6 грудня – в день ухвалення 1991 року закону України «Про Збройні сили України», українці відзначають державне свято – День Збройних сил України. Встановлене воно постановою Верховної Ради України 1993 року. День Збройних Сил України – це свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни, забезпечує обороноспроможність Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких, ми можемо почуватися у безпеці.
З нагоди відзначення Дня Збройних сил України у Сумській обласній універсальній науковій бібліотеці діє книжкова експозиція «Збройні сили України – слава, гордість, міць країни». На виставці представлені публікації та ілюстровані видання, художні твори, які висвітлюють мужність та відвагу наших захисників та захисниць від історичних витоків українського лицарства до сьогодення. Книжкова виставка знайомить з подвигами українських героїв, які боронили та продовжують відстоювати ціною свого життя свободу, честь та незалежність нашої Батьківщини.
Дякуємо нашим захисникам та захисницям за їхні титанічні зусилля, підтримуємо й показуємо нашу щиру вдячність кожному, хто виборює нашу Перемогу.
СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!



 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика