НАЦІОНАЛЬНИЙ ТИЖДЕНЬ ЧИТАННЯ – 2023

#тижденьчитання
#бутисвоїми
День Святого Миколая – свято, яке відзначають у різних країнах світу. Українці особливо шанують його, а діти завжди з нетерпінням очікують на подарунки.
З нагоди свята до нас завітали учні 1-го класу загальноосвітнього закладу середньої освіти № 12. Діти поглибили свої знання про свято Святого Миколая, дізналися багато нового про традиції святкування його в інших країнах, розповідали про добрі справи, які вони зробили протягом 2023 року. Весело провели час, розгадуючи новорічні загадки, виконуючи різноманітні завдання від казкових героїв квесту та грали в ігри «Що в мішку у Миколая?», «Зліпи Сніговика», «Нагодуй Зайчика». Дітлахи спробували себе у ролі незвичайних музикантів, граючи на папері.
До Національного тижня читання «Бути своїми» юні читачі старанно підготувалися і продекламували вірші українських письменників.
І звичайно ж, не залишилися без подарунків від бібліотеки. Кожен учасник заходу отримав на згадку про святковий час, проведений у книгозбірні найкращий подарунок – книгу «Спляча красуня» Шарля Перро.
Заключним завданням ігрової каруселі було скласти 3 речення, які починалися б «Я хочу, щоб…». Одна з першокласниць промовила: «Я хочу, щоб НЕ БУЛО ВІЙНИ», «Я хочу, щоб НЕ БУЛО ПОВІТРЯНИХ ТРИВОГ», «Я хочу, щоб УКРАЇНА ПЕРЕМОГЛА».

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика