БЕЗБАР’ЄРНІСТЬ У ПУБЛІЧНИХ БІБЛІОТЕКАХ УКРАЇНИ

Сьогодні працівники СОУНБ долучилися до чергового онлайн заходу, що проводить Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого з політики безбар’єрності та недискримінації.
На вебінарі «Безбар’єрність у публічних бібліотеках України: визначення стану та планування необхідних змін» виступила з доповіддю про методичне забезпечення реалізації заходів із досягнення безбар’єрності заступниця генерального директора НБУ імені Ярослава Мудрого Наталія Розколупа.
Чимало корисного і цікавого дізналися з досвіду роботи обласних бібліотек, які протягом багатьох років реалізують заходи з безбар’єрності. Про реалізацію флагманського проєкту «Цифрова безбар’єрність у публічних бібліотеках Дніпропетровщини» доповіла директорка Дніпропетровської ОУНБ Надія Тітова. Про діяльність Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки розповіла кандидатка історичних наук, директорка Рівненської ОУНБ Валентина Ярощук.
Тема, що обговорювалась на вебінарі, є дуже важливою і актуальною, тому Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого планує у новому році продовжити цикл заходів.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика