XVIІ Всеукраїнська школа керівника



Фахівці Сумської ОУНБ взяли участь у XVIІ Всеукраїнській школі керівника «Керівник бібліотеки в реаліях війни: адаптація, відповідальність, визначення пріоритетів», яка була організована Державною бібліотекою України для юнацтва та Кіровоградською обласною бібліотекою для юнацтва ім. Є. Маланюка. З привітальним словом до учасників заходу звернувся Георгій Саприкін, кандидат педагогічних наук, доцент, директор Державної бібліотеки України для юнацтва та висвітлив роботу юнацьких бібліотек в умовах воєнного стану, розповів про важливі волонтерські проєкти.

Катерина Орлюк, начальниця відділу соціокультурного розвитку регіонів Управління соціокультурного розвитку Міністерства культури та інформаційної політики окреслила головні напрямки та програми, які зорієнтовані на молодь, розповіла про найбільш вдалі просвітницькі проєкти в бібліотеках.

Уляна Соколенко, директорка Департаменту культури та туризму Кіровоградської обласної військової адміністрації розповіла про цікаві творчі проєкти закладів культури та досвід залучення меценатів до формування фондів бібліотек області.

Тетяна Сопова, заступниця директора Державної бібліотеки України для юнацтва надала рекомендації щодо планування роботи на наступний рік.

Фахівці Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Є. Маланюка презентували роботу бібліотек області в реаліях війни, цікаві волонтерські, соціальні та культурно-просвітницькі проєкти для молоді.







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика