Цифрові ресурси бібліотеки як інформаційна підтримка користувачів

Лідером інформаційної підтримки читачів є власні цифрові ресурси бібліотеки. Саме про це йшла мова на онлайн-семінарі «Цифрові ресурси Сумської ОУНБ як інформаційна підтримка користувачів бібліотеки», організованому і проведеному відділом інформаційних комунікацій і баз даних спільно з кафедрою гуманітарних дисциплін Сумської філії ХНУВС, викладач кандидат історичних наук, професор кафедри гуманітарних дисциплін Надія Демиденко.


Студенти першого курсу спеціальності «Право» і курсанти 1-2-х курсів Сумської філії ХНУВС ознайомилися з різноманітними цифровими ресурсами, розміщеними на сайті бібліотеки. Завідувачка ВІКіБД Людмила Понкратова продемонструвала можливості використання електронного каталогу для складання онлайн-запиту при зверненні до довідкової віртуальної служби бібліотеки, звернула увагу на джерела, які стануть у нагоді при вивченні правових дисциплін тощо. Студенти мали змогу переглянути онлайн нові цифрові продукти бібліотеки – газету «вТемі», ТікТок аккаунт «вБібліотеці», подкаст «вГолос», віртуальний навігатор корисних інтернет-джерел «Безпечний інтернет», а також відео на бібліотечному Ютуб-каналі, зокрема плейлист «Історичні студії» тощо.

Захід пройшов у дружній обстановці, Людмила Миколаївна подякувала за співпрацю і запросила студентів і курсантів до книгозбірні.







 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика