Мрій. Працюй із задоволенням. Люби людей. Люби життя

19 жовтня в Україні відзначається День відповідальності людини. Свято затверджено Верховною Радою у день народження великого українця, громадського діяча, мецената, відомого у світі вченого – Богдана Дмитровича Гаврилишина.

Він боровся все своє життя за кращу долю України, проживши три чверті його за межами країни. У 2014 році Б. Гаврилишин створив лаконічний документ «Декларацію відповідальності людини».

У Сумській ОУНБ в рамках проєкту «Резиденція тиші» працівники відділу обслуговування користувачів для людей з порушенням слуху, відвідувачів Сумської обласної організації Українського товариства глухих, провели урок видатної особистості «Мрій. Працюй з задоволенням. Люби людей. Люби життя».

На заході було презентовано декларацію автора, що складається з 15 пунктів. Акцентували увагу на відповідальності, важливості прийняття обдуманих рішень, піклуванні про своє здоров’я, любові до себе і доброму ставленні до оточуючих. Були надані актуальні поради як бути спокійним, впевненим у собі, усвідомленим, щасливим.          


 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика